Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Persoonlijke verhalen Downsyndroom

vruchtwaterpunctie

 

 

 

 

 

 

 

Via de e-mail ontvangen, wellicht iets voor andere moeders om op te reageren (delen mag) #downsyndroom

Onderwerp: persoonlijk verhaal

Bericht:
Hallo,

Ik ben xxxxxxx

Ben me stapje voor stapje aan het verdiepen in de wereld van downsyndroom omdat ik zwanger ben van een kindje met dit syndroom. Met de 20 weken echo ben ik me enorm geschrokken, en er kwam zoveel op ons af toen.
Uiteindelijk hebben we dus na de vruchtwater punctie de bevestiging gehad dat ons kindje geboren gaat worden met het downsyndroom. Niet alleen dat maar ook een gat in het hartje is er gezien, vocht rondom het hoofdje, klompvoetjes en plat aangezicht.
We hebben besloten gewoon de zwangerschap door te zetten, hoe moeilijk ik het eerst ook vond. Krijg nu steeds meer rust, maar vind het nog altijd heel eng wat er allemaal gaat gebeuren. Maar bovenaan staat dit is onze kleine uk waar we nu al heel veel van houden.

Aangezien ik me dus hierin aan het verdiepen ben kreeg ik een idee voor mijn blog die ik al een tijdje heb. Ik wilde persoonlijke verhalen gaan plaatsen wat dus met het downsyndroom te maken hebben.
Mensen meer te laten weten hoe het in zo,n gezin aan toe gaat, de medische zorgen en alles wat er bij komt kijken. Maar ook te laten zien dat het net als alle andere kindjes leeft.
Nu wilde ik vragen, misschien heel brutaal maar zou je jouw verhaal willen vertellen op mijn blog: http://day-dreamer.nl/

Category: Downsyndroom, Media