Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Bezuinigingen AWBZ krijgt een gezicht

Langzaam maar zeker beginnen de bezuinigsplannen in de (AWBZ)zorg een gezicht te krijgen. “Not a pretty sight”! 🙁

Bezuinigingen in de zorg AWBZ

Hieronder één relaas welke ik zojuist via Twitter onder ogen kwam. Integraal overgenomen van het blog. (lees de tekst embedded of klik de link aan om het hele blog te openen in een apart window)

[pageview url=”http://www.nicovanduijn.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=282″ title=”Erik heeft Downsyndroom en wordt uit huis gezet” scrolling=”yes” border=”yes” “]

 

Category: Downsyndroom, Media
Tag:
 • Gitte van den Eertwegh says:

  echt ik zit ditmet kippenvel en tranen te lezen.. VERSCHRIKKELIJK… WMO bah… grrrr. eigen kracht.. Donder allemaal maar op met die WMO en eigen kracht. Zorg dicht bij huis nog zó’n dooddoener. Ze snappen helemaal niks van zorg. dit is te triest voor woorden.

  31 March 2013 at 15:43
 • Gitte van den Eertwegh says:

  echt ik zit ditmet kippenvel en tranen te lezen.. VERSCHRIKKELIJK… WMO bah… grrrr. eigen kracht.. Donder allemaal maar op met die WMO en eigen kracht. Zorg dicht bij huis nog zó’n dooddoener. Ze snappen helemaal niks van zorg. dit is te triest voor woorden.

  31 March 2013 at 15:43
 • Pim Uijttewaal says:

  Ja, brrrr 🙁

  31 March 2013 at 15:48
 • Pim Uijttewaal says:

  Ja, brrrr 🙁

  31 March 2013 at 15:48
 • Gitte van den Eertwegh says:

  sorry maar ik word zo boos om dit soort dingen. Zoveel zorg die in gevaar komt.. Ook wij hebben nog steeds geen duidelijkheid. Kinderen met zoveel zorg!! En net als jullie. Gewoon te gek. Met een beetje PGB kunnen jullie al zoveel!!! Altijd goedkoper dan die zgn zorgprofs. Hier geen zorgprofs meer in huis, want ik heb zoveel fouten gezien. Ik riskeer niks meer!!

  31 March 2013 at 15:51
 • Gitte van den Eertwegh says:

  sorry maar ik word zo boos om dit soort dingen. Zoveel zorg die in gevaar komt.. Ook wij hebben nog steeds geen duidelijkheid. Kinderen met zoveel zorg!! En net als jullie. Gewoon te gek. Met een beetje PGB kunnen jullie al zoveel!!! Altijd goedkoper dan die zgn zorgprofs. Hier geen zorgprofs meer in huis, want ik heb zoveel fouten gezien. Ik riskeer niks meer!!

  31 March 2013 at 15:51
 • Pim Uijttewaal says:

  Ja, de toekomst voor onze kids ziet er niet bepaalt rooskleurig uit!

  31 March 2013 at 16:56
 • Pim Uijttewaal says:

  Ja, de toekomst voor onze kids ziet er niet bepaalt rooskleurig uit!

  31 March 2013 at 16:56
 • Wim Uijttewaal says:

  Gitte van den Eertwegh zei:
  echt ik zit ditmet kippenvel en tranen te lezen.. VERSCHRIKKELIJK… WMO bah… grrrr. eigen kracht.. Donder allemaal maar op met die WMO en eigen kracht. Zorg dicht bij huis nog zó’n dooddoener. Ze snappen helemaal niks van zorg. dit is te triest voor woorden.
  ——————————
  op 31 March 2013 15:43

  1 April 2013 at 10:40
 • Wim Uijttewaal says:

  Pim Uijttewaal zei:
  Ja, brrrr 🙁
  ——————————
  op 31 March 2013 15:48

  1 April 2013 at 10:40
 • Wim Uijttewaal says:

  Gitte van den Eertwegh zei:
  sorry maar ik word zo boos om dit soort dingen. Zoveel zorg die in gevaar komt.. Ook wij hebben nog steeds geen duidelijkheid. Kinderen met zoveel zorg!! En net als jullie. Gewoon te gek. Met een beetje PGB kunnen jullie al zoveel!!! Altijd goedkoper dan die zgn zorgprofs. Hier geen zorgprofs meer in huis, want ik heb zoveel fouten gezien. Ik riskeer niks meer!!
  ——————————
  op 31 March 2013 15:51

  1 April 2013 at 10:40
 • Wim Uijttewaal says:

  Gitte van den Eertwegh zei:
  sorry maar ik word zo boos om dit soort dingen. Zoveel zorg die in gevaar komt.. Ook wij hebben nog steeds geen duidelijkheid. Kinderen met zoveel zorg!! En net als jullie. Gewoon te gek. Met een beetje PGB kunnen jullie al zoveel!!! Altijd goedkoper dan die zgn zorgprofs. Hier geen zorgprofs meer in huis, want ik heb zoveel fouten gezien. Ik riskeer niks meer!!
  ——————————
  op 31 March 2013 15:51

  1 April 2013 at 10:40
 • Wim Uijttewaal says:

  Pim Uijttewaal zei:
  Ja, de toekomst voor onze kids ziet er niet bepaalt rooskleurig uit!
  ——————————
  op 31 March 2013 16:56

  1 April 2013 at 10:40