Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Ik ga morgen

Bij mijn baas op zijn bureau schijten, het UWV contacteren, bij iedere uitdaging bij mijn zoon waar ik geen zin in heb WMO ondersteuning aanvragen bij de gemeente, – na eerst gekeken te hebben waar de halve liters bier het goedkoopst zijn – op de meest onrendabele manier mogelijk de hele dag al op de bank liggend, ketting rokend en bier drinkend en goedkope Aldi chips vretend en Astrologie programma’s kijkende op RTL en SBS op alles en iedereen kritiek hebben.

 

Dat ga ik doen. En dan lach ik iedere hardwerkende Nederlander blijkbaar uit.

Met dank aan het nieuwe regeerakkoord. Waarvan akte!

 

... en toen werd ik wakker ...

 

Category: Media, Wim