Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

News-feed aggregrator

Hallo beste mensen, fans van de fanpage van mijn zoonlief Wim 😉

Even een kleine toelichting op de, via upsyndroom.nl automatisch geplaatste artikelen. Deze zijn, in het geval het niet direct over zoonlief gaat maar wel over Downsyndroom automatisch geplaatste artikelen welke een samenvatting bevatten.

 

Just for the record, dit wil niet zeggen dat ik het altijd inhoudelijk eens ben met het artikel.

PS: Overigens gaat het (heel soms) niet eens direct over downsyndroom, dan is het een zgn. fail van de “aggregrator” de plugin  die op mijn site draait… een technisch verhaal waar ik maar verder niet op in ga behalve door te stellen dat het wordt veroorzaakt door Google News die onterecht iets triggert op basis van steekwoorden (Down Syndroom, Syndroom van Down etc..)  😉

 

Met de hartelijke groeten,

Pim Uijttewaal

Category: Downsyndroom, Media