Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Ik heb wat, krijg ik ook wat? Deel II

Update: 6 Juli 2012:

YES! Alles is rond, de aanvraag is uiteindelijk op basis van medische gronden goedgekeurd!!

N.a.v. voorgaande blogje: http://upsyndroom.nl/2012/06/26/ik-heb-wat-krijg-ik-ook-wat/

Op eigen verzoek heb ik inmiddels uitgebreid telefonisch gesproken met de betreffende WMO ambtenaar. Op zich een constructief gesprek! Ik heb in ieder geval mijn grote ongenoegen uit kunnen spreken over de hele gang van zaken en vooral de vervelende reacties, nurkse opmerkingen en last but not least de voorbarige en ongepaste conclusies van de blijkbaar aan Alexithymie lijdende GGD arts.  – De man dient alleen namelijk een advies, op basis van zijn medisch onderzoek te doen, een onderzoek waar hij dus binnen 10 minuten klaar mee was en niet luisterend naar de door mij aangedragen kenmerken verder op in ging.

Enfin, het wachten is nu in ieder geval op de formele uitslag, parallel daaraan heb ik zowiezo een verzoek ingediend om met de zorgportefeuille houdende wethouder een gesprek aan te gaan…

28-06-2012 kleine update

Ik mag gelukkig a.s. maandag mijn verhaal doen bij de wethouder. Nu maar hopen dat hij openstaat voor mijn argumenten maar ook de flinke kritiek die ik heb met betrekking tot de merkwaardige onderzoeksmethodiek van de GGD arts!

 

To Be Continued

Category: Downsyndroom, Wim