Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Praatjes vullen geen gaatjes @MarliesVvZanten!

Wat is het toch een sneue vertoning, die Staatssecretaris van VWS.  Eerst met valse beloftes komen m.b.t. de PGB plannen, dan met losse handjes de voorzitter tijdens een vergadering de mond snoeren (excuses aanbieden ho maar), vervolgens komt ze ook nog eens met bijzonder ongelukkige uitspraken in VN.

Mede vanwege dat laatste vond “Eigenwijs”, het magazine van Per Saldo het interessant om haar hierover even nader aan de tand te voelen.. en, surprise surprise.. mevrouw heeft opeens geen tijd meer…    Is er niet ergens een huisartsenpost op de Noordpool beschikbaar voor deze falende staats zonder een greintje empathie, tact en media vaardigheden?  NEXT!

Hier het artikel uit de Eigenwijs van Februari 2012

 

 

 

Category: Downsyndroom, Media
Tag: