Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Twitter

Vier en een half  jaar zit ik nu op Twitter. Ik heb veel voorbij zien komen van oppervlakkige tweets, persoonlijke vetes die en publique uitgevochten worden en ook bijvoorbeeld nietszeggende micro-blogjes tot en met mooie proza maar ook puberale-schoolpleinpispraat-in-het-kwadraat tweets.

Toch  zitten er soms ware pareltjes tussen. Of een tweet die je raakt, een oprecht betrokken tweep, empathie, pure interesse etc.

Maar goed, let’s cut to the chase: Ik heb persoonlijk veel leuke contacten gemaakt op Twitter, veelal met “gelijkgestemden”, ouders welke ook een kind met downsyndroom hebben. Ervaringen worden uitgewisseld en contacten gemaakt. Dat is voor mij Twitter. Voor  een ander is Twitter weer iets heel anders. Dat is nu net het mooie van dit medium. Twitter is voor mij dus een nuttige bron van informatie.

Sociale media is dus niét afstandelijk en oppervlakkig, verre van dat.. nou ja, misschien ook wel, het is maar net wie je volgt. Zoals ik het zie is sociale media vooral iets wat je er zelf van maakt.

Category: Media
Tag: