Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Zit ik George Clooney te spekken? @Nespresso

15-11-2011 Update: En dan word ik zowaar door een vriendelijke dame van Nespresso gebeld, dat valt niet tegen 🙂  Krijg later onderstaand de volgende bevestiging via e-mail. Toch wel een sportieve reactie.

 

Ja, ik ben een koffieliefhebber en ja dat mag wat kosten. Veel zelfs! Ik drink in mijn eentje zo’n 300 cups (Lungo’s) per maand – zie de bestel historie hieronder. Maar wat mij nu mateloos begint te irriteren is het feit dat die cups vanaf het begin af aan 0,35 cent per stuk kosten.  Ik kan mij namelijk niet aan de indruk onttrekken dat de verkoop van die cups in al die jaren alleen maar is toegenomen; ik durf dus te concluderen dat de winstmarge alleen maar exponentieel toeneemt en dat ik, als trouwe klant van Nespresso zwaar op z’n Grieks genaaid word so to speak.

 

De vraag is nu wat kunnen we hier aan doen? Nestlé, het moederbedrijf van Nespresso is natuurlijk geen kleine jongen en wordt niet warm of koud van mijn geklaag.  Ik ga dus gewoon maar, als deze machine op is een andere goede machine kopen die koffie zet van vers gemalen bonen.  Redt jij je eigen kloten maar George, what else!!

 

 

 

 

Category: Algemeen