Ursularun 2011

Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Ursularun 2011

Eindelijk was het dan zover! Wim mocht meerijden met het convooi aan vrachtwagens en zijspanmotoren.

De Ursularun wordt jaarlijks georganiseerd door Huize Ursula (IPSE De Bruggen) te Nieuwveen en is eigenlijk speciaal bedoeld voor haar clienten. Deze mogen in een vrachtwagen of zijspan meerijden voor een ritje van een paar uurtjes. Al luid claxonerend wordt er een leuke route afgelegd.  Dank aan het team Recreatie van Huize Ursula dat onze zoon ook mee mocht doen!

 

Hieronder een korte impressie in foto en video.  Helaas kon ik zelf niet mee maar dankzij mijn lieve schoonzus Ingrid en haar dochter Amber kon Wim toch onder begeleiding deelnemen aan dit spektakel waarvoor nog onze hartelijke dank!

 

 

[AFG_gallery id=’3′]

Category: Downsyndroom, Media
 • Gitte says:

  Wat een mooi filmpje en prachtige foto´s- Zo te zien heb je ontzettend genoten!! Hopelijk nog een keer, maar dan met jullie papa erbij dat zou nog mooier zijn. Maar je hebt wel een hele lieve tante!!
  Bedankt dat we mee mochten kijken met jou speciale dag.
  groetjes Gitte. (beter bekend als @Rob_hero)

  10 September 2011 at 14:55
 • Pim Uijttewaal says:

  Dank je Gitte! Reply kwam dus binnen. Is meestal een cache-issue dat het soms even duurt dat ie op de site verschijnt. Ja, fijn dat mijn schoonzus even wilde inspringen.

  Groetjes en tot twitters! Pim

  10 September 2011 at 15:12