Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Welkom!

Welkom bij de geheel vernieuwde website van de Familie P.I.M. Uijttewaal; Te weten:  Jin, Pim èn natuurlijk Wim.

Ik heb alle ‘drukke’  plaatjes en flash-animaties opgeruimd. Verder overgegaan op WordPress, een perfecte applicatie voor gebruiksvriendelijk en toch flexibel bloggen.

Het resultaat mag er, wat mij betreft, zijn!  Een strakke èn vooral zeer snel ladende website. Uiteraard is het gehele archief, vanaf de geboorte van Wim, netjes geimporteerd.  Verder zal ik de komende tijd veel, zoniet alle foto’s, online zetten. Zelfs alle oude foto’s, het wachten is even op mijn foto-scanner die ik heb gekocht, zullen allemaal op de site gepubliceerd worden. Ik zou zeggen kijk eens rond en laat wellicht via  de mail eens weten wat jij er van vindt?!

groetjes, Pim

PS:  één kleine update. Inmiddels ben ik druk bezig zoveel mogelijk familie-foto’s online te zetten / te digitaliseren.  Zal nog wel even duren voordat ik hiermee helemaal klaar ben.  Check het foto-album regelmatig zou ik zo zeggen! 🙂