Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Update: 5 Juni 2007

Na een heerlijk en relaxt ontbijtje, Wim zat ook lekker te eten, zijn we met de Song Taew (een soort taxi die gewoon overal stopt) naar het Jomtien strand gegaan. Het Jomtien strand is wat rustiger en heeft ook wat minder rotsen dan het Naklua strand.

Wim heeft lekker met zijn kontje in de zee gezeten en had, bij iedere golf, pret voor tien! Hij is één keer echt omgerold toen er een golf aankwam. Het gevolg was dat ie even was geschrokken en eventjes moest huilen. Dit alles duurde niet lang en meneer ging weer meteen in de frontlinie zitten. Na een paar uurtjes aan het strand te zijn geweest hebben we de middag in het hotel doorgebracht. Lekker dobberen in het zwembad. De foto’s zijn hier natuurlijk de stille getuigen van.

Vanavond ga ik voor het eerst alleen met Jin op pad, Iemand van het hotel verblijft even een paar uur in onze hotelkamer om op Wim op te passen! Het is iemand die dit wel vaker doet voor andere farangs!

De groeten aan iedereen maar weer!

Pim, Jin & Wim

Vakantie Thailand 2007