Upsyndroom

Een site over Downsyndroom…… uuuh! Upsyndroom! Dit is vooral een site over onze zoon Wim, een stoere jongen van 15!

Hè hè

De reis is prima verlopen. Welliswaar één uur vertraging, naar zeggen, ik heb dit nagevraagd bij de KLM, omdat het druk was op de reguliere route (dit is de route langs de kust vanaf Italie/Turkije etc.) Als gevolg hiervan moet er dan een nieuwe route aangevraagd worden. De gewijzigde route zelf is niet langer, maar het kost tijd, om dit internationaal, goedgekeurd te krijgen. Uiteindelijk zijn we op de hoogte van Polen gevlogen en pas ter hoogte van Afghanistan weer afgezakt naar de kustlijn ter hoogte van Nepal/India. Verder hebben we dus voor het eerst het nieuwe vliegveld van Bangkok gezien. Héél modieus enzo. Helaas duurt het controleren van de visa en paspoorten nog net zo lang. Enniewee, na een taxi-rit van 3 uur waren we rond 17:00 uur in het hotel. Één nacht op de vijfde verdieping, maar, wij vinden dit nogal eng met Wim erbij, zijn we vanochtend verkast naar de 1e verdieping (de 2e etage dus.)

We hebben eindelijk internet (WiFi) in de kamer. Ja ja, we zijn verwend in Nederland, de stroom was nl. uitgevallen en deze exotische accesspoints schijnen daar niet tegen te kunnen. Dus ieder keer, als dat gebeurt, moet de lokale IT man opgetrommelt worden om de handel (SID, encryptie, forwarding van alle AP’s in het hotel) opnieuw in te stellen. Het kostte me een colaatje, Maar goed, het werkt eindelijk. Welliswaar een low signaal, maar het is even voldoende.

Binnenkort wat foto’s. We hebben er eigenlijk nog vandaag géén genomen.

Vandaag de héle dag lekker met Wim in het zwembad. Heerlijk dobberen en Wim begint zelf (met vlindertjes natuurlijk) met zijn benen voort te bewegen.

Dat was het even. Zoals gezegd, veel bewolking (dichte sluiers) maar warm genoeg om te te verbranden. Binnenkort meer.

3.6.2007 20:41:31 Toch de eerst foto’s (Schiphol en i.h. vliegtuig) kunnen uploaden. Zie vakantie-album rechts-onder.

Met groetjes van Pim, Jin & Wim.